Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz Orlin #40006 üzenetére

    Erre, amit a tg is vett.[link]

    peppe79:
    "Az, hogy mennyire ropogós, nem azzal áll összefüggésben, hogy mennyi olajat öntesz bele; hanem hogy milyen krumpliból sütöd, és milyen módon."

    Ropogósság szempontjából a krumpli szerintem mindegy milyen, viszont az elkészítés módja nem. Szerintem másfajta ropogós lesz egyik illetve másik esetben és én ízlésemnek megfelelően választottam.

    polonic:
    "A tökéletes sültkrumplihoz nem is kell olaj."
    Az olajos krumplit nem szeretem, viszont azt szeretem, ha olajban van kisütve, mert számomra úgy lesz finom.
    Mint mondtam, már anno csináltam olyat, hogy a mirelit krumplit betettem a sütőbe egy tepsibe (sütőpapíron, légkeveréssel), de az nekem nagyon száraz lett, nem nagyon ízlett.

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák