Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Porszívót kéne cserélnünk. Olyan 30k körül szánnánk rá.

    Az utóbbi években egy Delonghi aQaland ment tropára.
    Én választottam, és új korában elégedett voltam a teljesítményével, de aki legtöbbet használta itthon, az sohasem szerette. Kényelmi okokból ő sima porzsákost szeretne, amit ráncigálhat ide-oda a csövénél fogva, aztán behúzza a farkát, még a HEPA filtert sem szívesen mossa ki.
    Én továbbra is vizeset szeretnék a szűrési hatásfoka miatt, de azok közül lehetne némi kompromisszum a kényelem terén. Ha ez nem, akkor is valami magas szűrési hatásfokú porzsák nélküli cucc tetszene nekem. A porzsák nálam olyan "egyik oldalon be, a másikon ki" hatású, még ha utána tisztának is tűnik a szőnyeg, hagy a nagy szemcsés kosz és por eltűnik, a finom részecskék viszont a levegőbe kerülnek, aztán visszaülepednek. Bár ez inkább csak olyan régi berögződés, nem olvasgattam még teszteket a mai porzsákok szűrési hatásfokáról. Azt sem tudom, hogy a nem vizes, de porzsák nélkülieknek milyen mostanában a hatásfoka ilyen árfekvésben.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák