Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz BB9000 #53033 üzenetére

    Osztom a véleményed, ha jól emlékszem egyszerre vettük ugyan azt a mall.hu-n levő akciós Bosch-t. Havonta egyszer ránézek a lenti szűrőre legtöbb esetben semmi szösz nincs rajta. A kondenzátoron kb fél év után egy nagyon-nagyon vékony szösz réteg van, de az sem mélyen, kefés végű porszívófejjel megtakarítom.
    Ruha összemenés nálunk addig nem volt, míg használtuk az alacsonyabb hőfok funkciót. 1-2x kimaradt akkor pár műszálas póló összébbment. Viszont már olyanokat is bedobunk ami nem engedi a szárítógépet, de az anyaga érzetre olyan, hogy belemehet, eddig gond nem volt.
    A linkelt videó erősen túlzás, USA-ban a legtöbben nagy ívben letojják, hogy tisztítani kell.

    Egyik youtuber akit szoktam nézni az egyik videójában energiamegtakarítási tippeket mutatott be és kitakarította a kondenzációs szárítógépét. A fenti 2 "szűrőkosárban" annyi gané volt, hogy az legalább 2 havi adag volt, lent konkrétan 3 zokni volt és a szűrő vastagon tömve szösszel. Azt mondta, hogy még itt sosem takarította, látszólag jó pár éves gép lehetett. El tudom képzelni, hogy nagy átlagban ott ugyan így cselekszenek az emberek. Es ez egy sima kondenzációs volt, amire havonta max 10 percet kéne szánni.

Új hozzászólás Aktív témák