Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz z-csongor #55099 üzenetére

    A szárítógép önmagában nem hangos. Van egy alap búgása, de akár mellette is lehetne aludni. Viszont ha a beletett ruhákon van gomb, zippzár, patent, csat, vagy bármi fém, műanyag akkor azok odaverődnek a dobhoz és az bizony már elég hangos tud lenni.
    Saját tapasztalat szerint a hőszivattyút nem kell évente tisztítani. Az én Bosch hőszivattyús gépem már két éves és tökéletesen tiszta a hőcserélő felülete. Egyáltalán nem szorul tisztításra. Annyi igaz a rém-történetekből, hogy nehezen megközelíthető helyen van a hőcserélő és tényleg szerelő kell majd ha egyszer elkoszolódik. A hőcserélő előtti szűrő és a szöszfogók folyamatos tisztán tartása alapvető fontosságú. A youtube-on fenn lévő -ebbe a fórumba is belinkelt - elrettentő csupakosz hőszivattyúkat bemutató videókon teljesen elhanyagolt gépek vannak bemutatva. Vagy kifejezetten igénytelen és trehány emberek gépeit mutatják be azok a videókon, vagy szándékosan szűrő és szöszfogó nélkül járatták a gépeket előtte.
    Bosch-nak vannak olyan gépei, amelyek öntisztító kondenzátorral rendelkeznek. Ha a pénz nem akadály, akkor azok közül válassz! Az enyém nem olyan, de nekem a legegyszerűbb is tökéletesen jó.

Új hozzászólás Aktív témák