Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    Beko témához.

    Kb 2 hete rendeltem egy pici, 3 rekeszes Beko fagyasztót (undercounter freezer) kiegészítőnek, a jelenlegi, kb 12 éves 70 centis szintén Beko hűtőszekrényünk mellé kiegészítőnek, pontosabban, a fagyasztó kapacitását kibővítendő.
    Gondoltam nem lehet probléma.
    Igaz nincs túl sok tapasztalatom a Bekoval, csak ez az egy régi hűtő, de ezzel elégedett vagyok. Szidják, nem szidják, nekem mindegy, mert tökéletesen megfelel.

    A döbbenet ült ki rajtam, mikor megláttam azt a hitvány, igénytelen vackot, ami fagyasztónak próbálta eladni magát. Az alapanyag minősége a kínai fröccsöntött, ütésre elpattanó, sárágsodó vackokéra emlékeztet, a szabályzó tekerő enyhén szoros, nem az a finom járású, mint a régi hűtőnkön, a motor olyan zajos, hogy új létére elnyomja a régi szörcsögő hangját. Az ajtók, a fiókok, meg sem közelítik azt a minőséget, amit a régi Beko hűtőnk képvisel.

    régi hűtőnk belseje, stock fotó

    Egyébként, erről a termékről van szó.
    Ez volt az egyetlen frost free ebben az áruházban, ami alacsony felépítésű, befér a konyhai polc alá. (és volt is készleten)
    Egy napot volt üzemben, szerdán jönnek érte, viszik vissza.

    Ez egyébként asszony javaslata volt, amihez hozzáfűzném, soha semmit nem küldetett vissza, és noha imádja a minőségi termékeket a konyhájában, mindig megkapom a magamét, mikor drága holmit vásárolok.
    Erre most ő mondta, hogy küldjük vissza, majd veszünk "normálisat"

    Most két dolog lehetséges, vagy akár mindkettő együtt.
    Vagy jelentősen változott a Beko minőségpolitikája az elmúlt 10-12 esztendőben, vagy brandon belül is vannak minőségi osztályok, és mi belefutottunk a legaljába.

    Vannak belépőkategóriás berendezésink, úgy mint mosógép, szárító, mosogatógép. Ezek mindegyike Indesit, és magasan felülmúlja ennek a Beko fagyasztónak a minőségét. Ha azok ilyen hitványak lettek volna, azonnal visszaküldjük őket.

Új hozzászólás Aktív témák