Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz runner 125 #6941 üzenetére

    Whirpool-ra nincs az a pénz, amiért rábeszélem magamat. Szinte örülök, hogy végre beszart itthon ez az átok.
    6. érzékes csodacucc volt ez is. Rozsdásodik mindenhol, tetejét már bontóból cseréltük, de az új alkatrész is ugyanolyan gány lett. Eltört a dobnyitó rugó - kb ugyanakkor mind a kettő, tervezett elavulás? - , gond volt az elektronikájával kb folyamatosan, hol mosott, hol nem, mikor milyen kedve volt. Az, hogy táncot járt a fürdőben még 800-as fordulaton, meg beleremegett a fél ház, szinte meg se említem... Utáltam mindig is.
    Első ismerősnél olcsóbb Whirpool, 3 év után tönkrement az elektronikája, új panel 30k lett volna, és a szerelő nem ígérte biztosra, hogy jó lesz. Valamint bűvészkedett vele egy tízesért, pár napig ment, aztán kész. Jelzem ez is rozsdásodott, mint az állat.
    Második ismerőnél ment aránylag sokáig, de az is olyan hangos volt, mintha háború lenne a közelben. Természetesen annak is beszart az elektronikája, a program közepén megállt és utána csak az áramtalanításra reagált bármit is.
    Harmadik ismerősnél megint csoda Whirpool, súlyt mér meg minden hülyeséget, de az is megmakkant.
    Szóval ha ingyen adnák akkor se. Megjegyzem annó mindegyik gép 100-120k volt. Erre első ismerős vett 65k-ért akcióban egy legolcsóbb Samsungot, és csak koppant az állunk, hogy milyen űrtechnológia a Whirpool után. Szinte semmi zaj, lassan 3 éves semmi rozsda. Dióhéjban ez a mosógépekkel szerzett tapasztalatom.

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák