Új hozzászólás Aktív témák

  • Nagya21

    addikt

    Üdv Mindenkinek!!
    Miele vs Egyéb hez hozzászólóvá.
    Jók a Miele cuccok. Ennyi. De akkor mé' csak 1 év a gari.....!!!!!!!
    De azok is tönkre mennek, és akkor jön az, hogy kurvára zsebbe kell nyúlni(mint egy prémcsi autónál), namost ez a döglődő nyugaton úgy kell elképzelni, hogy röviden tömören kibasszák, és vesznek másik Mielét, nemazidén lebarnult hazánkfiai meg behozzák, valaki aki erre ráállt megcsinálja és árulja, és aki tőle megveszi szintén jól jár.
    De itthon megjavítják(merthát Miele), és szívják a fogukat, hogy ezen már lehetett volna venni másik kommersz mosógépet........
    Nekem mint Cigányterminátornak is nagyon tetszenek a Mielék, de ha azt veszek(mosógépet-mosogatógépet) akkor nem férek el a fürdőben-konyhában (panel)
    így hamar lebeszéltem magam róluk.....árukat nézve nem volt nehéz, és maradtam a józan paraszti eszemnél, és kommerszebb megfizethetőbb márkáknál(Elux mosó, Candy mosogató, Bekó szárító, tartalék Beko mosó(ezt még nemtom milyen, maj kiderül ha beszarik az elux))
    Ja igen mivel Cigányterminátor szakmám van, meg rezgésdiagnosztikában élek, fokozottan figyelek műszaki termékeim hangjára rezgésésre, ha nem odaillő akkor már keresem az okát. Eddig 1 mosó gépemet kellet javítani Hotpoint-Aristont (csapágy csere, garisan 2* ami üstházzal együtt járt), gyorsan megszabadultam tőle.
    Most így 5 évesen a Bekó szárítógép szivattyúja kezdett el hangosabban járni, cca 6-7k az alkatrész, nemtétel.
    ÖÖÖÖ bocs ha hosszú volt.
    Üdv Nagya

    [ Szerkesztve ]

    Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

Új hozzászólás Aktív témák