Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz SLYM #41595 üzenetére

    nem randommal van a baj általánosságban szerintem, mert ez kártyajáték, eleve az random, hogy mit húzol fel, pláne hogy a pakli tartalmába alig tudsz belenyúlni. anno, mikor a classic set volt még csak, szerintem senki nem rinyált a random miatt, mert Rag és Szilvi azért okos játékkal irányítható elég sok esetben. Naxxnál szintén nem volt gond, a cultist random minionnak adja a buffot, úgy kell trade-elni és kipakolni, hogy jó legyen, a Scientist hatása szintén kontrollálható a pakli megfelelő összeállításával. viszont a GvG-nél annyira elszaladt ez a ló az előző állapothoz képest, amit én már nem tartok mókásnak.

    Ben Brode szerint izgalmas, ha crazy dolgok történnek, én sokkal jobban szeretem, ha tudom befolyásolni a dolgok kimenetelét. amíg egy Sylvanas lopás kimenetel legrosszabb esetben is 1/7, a shredderből eső minion perpill 1/84, a spellslingerről meg így ne is beszéljünk. a joust egy fokkal jobb, de pont a sok magas költségű lénnyel operáló paklikba nem nagyon fér be egyik ilyen lap sem a Tuskar Jouster kivételével, de ott is az a tapasztalatom, hogy aggro ellen túl gyakran nem gyógyít, az 5/5-öt meg leszarják és elütnek mellette, control matchupban meg csomószor csak 5/5 és Loatheb jobb lenne helyette.

    már pont eleget játszottam ahhoz a játékkal, hogy rájöjjek, nem vagyok különösebben jó játékos, szoktam hibázni nem keveset és azon nem is húzom fel magam, elkúrtam, kikaptam, megérdemeltem. de amikor azon megy el a meccsem, hogy ki tud jobbat dobni a kockával, az szerintem idegesítő. az új mechanika szerintem egy sokkal jobb irány, legalább van közöd ahhoz, hogy mi történik, még ha véletlenszerű is az egész.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák