Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz SunMount3r #9567 üzenetére

    Nem érted. Amit meg akarok tartani hosszabb távon, azt bemásolom a Q10 Pro belső vinyójára (4 TB), és ezeket scrape-elem be a Kodi médiatárába. Amiket csak átmenetileg tárolok, azok vannak a PC-n. Ez utóbbiakra nincs szükségem a Kodi jukebox-ában sem, mivel ezeket nem Kodiból játszom le, és egyszeri lejátszás után törlöm is.

    Na de a lényeg: akárhányszor próbáltam megadni a megosztott mappa elérését, mindig “new server error”-t dobott, és nem hozta létre a shortcutot. Végül beírtam a teljes elérési utat, és akkor végre kiírta, hogy “shortcut added”, majd rögtön ezt követően azt is, hogy “network error”... Az új shortcut létrejött, de ha rákattintok, azonnal dobja, hogy “network error, please check network state”. Természetesen a hálózatnak semmi baja, hiszen a többi hálózati meghajtót simán elérem a korábban létrehozott shortcutokkal (többek között a Dune lejátszómban lévő HDD vagy a routeremre kötött külső HDD tartalmát is látom a Media Centerből).
    Szóval csak a PC-n megosztott meghajtó ill. mappa tartalma elérhetetlen továbbra is.
    És részemről most egy darabig megint be is fejezem a próbálkozást, mivel csak minden alkalommal felb@om az agyam ezen, és a gyári távval navigálva a virtuális billentyűzeten rohadt idegesítő hatodszor is kitölteni ugyanazokat a mezőket...

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák