Új hozzászólás Aktív témák

  • tapsyhapsy

    csendes tag

    válasz laci19880123 #15961 üzenetére

    Szia,

    Én múlt héten vettem egy 4100EH-t. A gép teljesen új, első laptopom.

    Jelen pillanatban nagyon meg vagyok vele elégedve, most is erről írok a munkahelyemről. Játékokból próbáltam rajta Sacred 2-t medium-on szépen elfut. Sims 3 fut rajta mint az álom. Amit idáig próbáltam az mind szépen ment. Ha van valami játék amit szeretnél, hogy teszteljek, dobj meg eyg PM-mel, de csak ha nem sürgős, mert előreláthatólag csak holnap este, holnapután fogok ráérni.

    Érdekességként, Farmville jobban fűti a cuccot, mint Sacred 2. Turboboost lol, és még nem találtam meg hol lehet kikapcsolni. Lehet, hogy sehol. Egy kicsit hangos a venti mikor megy, viszont cserében a gép nem túl forró, mindenütt kényelmesen meg lehet fogni, és rajta lehet tartani a kezet is. A matricák idegesítőek, nekem a kezem irritálják.

    A hangszórók elmennek. Hallottam már jobbat, rosszabbat is. A mikrofon rohadt hangosra van állítva alapból. Kamerát még nem próbáltam.

    Billentyűzet kellemes, semmi extra. F1->Fn BIOSból állítható. A CAPS-ot folyamatosan bekapcsolom, még szokom. Tapipadról annyit tudok mondani, hogy van. Multitouch, a gombok is a pad része, nem nyomogatós. Ha rászánnék öt percet, hogy megtudjam, hol lehet kikapcsolni még jobb lenne. Én egérrel használom.

    Kb. egy délután-este leszedni róla azt a sok szemetet amit a HP 20 perc alatt feltelepít rá.

    A kijelző fényes, én neon alatt használom, annyira nem tükröződik hogy probléma legyen. Borítás ujjlenyomatot nem gyűjt.

    A zsanérok erősnek tűnnek, majd megnézzük egy év után milyen lesz.

    A cucc portabilitása kb. 0. Tehát táskában lehet vinni, de én útközben nem nagyon használnám mert az aksi keveset bír, nameg böszme nagy állat és macerás is asztal nélkül használni.

    Ha van valami kontkrét kérdésed, tedd fel - tudásomhoz mérten válaszolok.

    Üdv.

    Szerk: WEI
    Subscore: 6,8; 5,9; 6,7; 6,7; 5,9
    Score: 5,9

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák