Új hozzászólás Aktív témák

  • vfeco

    aktív tag

    válasz sghc_toma #4018 üzenetére

    Jaja... hónapok óta intenzíven használom a munkámhoz, C2D Procival, 1GB Rammal, pl. Office2007 - Excelbe egy cellaformázás ablak felugrására várni kell??? Miről beszélünk... (és még sorolhatnám az ilyen jellegű történéseket, a bootolási időt...) Én bánom, hogy az elején nem downgradeltettem... Ja és néha fogja magát egy-egy alkalmazás és azt mondja, hogy a működése leállt és újraindul.
    Ez a HP notebook igen jó kiépítettségű, Vista Businessel gyárilag előtelepített cumó. Sokkal nagyobb sebességet vártam, de Pista gondoskodott róla, hogy ez ne így legyen... És nem csak úgy tudom mondani... ezt tapasztalom a napi használat során.
    Amivel viszont teljesen egyetértek veled: Energiagazdálkodásban sokkal fejlettebb mint az XP, és sajnos itt a vége a pozitívumoknak.
    kicsit off:
    Anyukámnak vettem egy Acer Celeron notit. Vistát adtak hozzá. XP drivereket nem, de összeszedtem őket a netről. Jóval gyengébb az a vas, mondom erre Vista? Forgalomba se hoznám vele, mert használhatatlan. Feltettem egy XP-t rá, hát... az a gép szárnyal! Néha beülök elé, és meglepően gyorsabban kezel mindent. Böngészés, Excel, Levelezés, filekezelő ablakok. Nincsenek idegesítő várakozások a semmire..... nem sorolom.
    Bocsánat az Offért!

    Ha valaki tudja, legyen szíves jelezze már, hogy Compaq 6710b-ben pontosan milyen típusú a gyári DDR2 memo. Jó lenne ha a bővítőhelyre ugyanilyet venni, hogy dualba kezelje.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák