Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz sputyi70 #47591 üzenetére

    Szia,

    A Care Pack jótálás bővítést jelent. A HP az egész világon 1 év garanciát ad a gépeire. A Nagyker a HP Magyarországgal karöltve dobja hozzá a + 2 évet. Ez alaphelyzetben nem jár.
    A Gépre vonatkozó jótállás típusát a Care Pack típusa fajtája száma dönti el.
    Alaphelyzetben a HP Magyarország, és a "lehúzós ker" direkt nem árulja el milyen Care Pack van a gépen, nem véletlenül még a végén megtudnád.
    Ilyen esetben azt tudod tenni, hogy a géped gyári száma alapján meg tudja mondani egy HP márkakereskedő, tehát nem fórumos gazsi, és notebookos bécy hanem pl a HP Shop. Egy telefont megér. Itt tudod megkérdezni mi van a gépeden pontosan.

    Alaphelyzetben a legegyszerűbb carry in offsite, nem NBD bővítést szokták hozzácsapni. Mert sem a gagyi ker-nek, sem a HP Magyarország által képviselt magyar "szak szerviznek" nem érdeke, az NBD magánemberek részére. (Mivel hivatalosan Magyarországon legalább 51 DB gépet kell venned, hogy valódi NBD-d legyen, vagy Workstation-t amihez van is főalkatrész.)
    Ha a géped valamilyen flottából van, ahol vettek ennyit, akkor lehet rá NBD, ha Te vetted meg boltba NBD nem lesz alaphelyzetben.
    Röviden ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák