Új hozzászólás Aktív témák

  • slayernick66

    tag

    sziasztok!

    amulattal figyelem a csoport tagjait, hogy mennyi ugyes, mokolos, gepeket, alkatreszeket sirbol visszahozos, fejlesztos srac (es talan csaj) van itt, ugyhogy felve merek egyaltlaan kerdezni is, akkora lama vagyok. kerlek nezzetek el nekem.
    evek ota vagytam mar egy konnyu uzleti gepre mert rengeteget hurcolaszom es szuksegem van a kis tomegre megbizhatosagra, jo akksira, jo illentyure stb. par honapja figyeltem fel komolyabban a thinkpadekre es aon belul is az ultrahordozhato szeriakra, t480s/t490s/t14s/x1 carbon vonalon kezdtem gondolkozni, aztan jott egy nagyon jo lehetoseg amire lecsaptam, es vegul egy gen7-es x1 carbonom lett.
    iszonyuan tetszik, el vagyok tole ajulva egyelore, viszont van egy tulajdonsga, ami megorjit a mindennapokban es nem tudtam vele megkuzdeni, pedig sok lenovo forumot olvastam, sok hazi progit is probaltam, mindhiaba.. ez pedig hogy akarhanyszor lecsukom a fedelet es ujranyitom (azaz ahanyszor kikapcsol a kepernyo es vissza) valaki okos szerint feature az, hogy a billentyuzetvilagitas mindig kikapcsol nem pedig az utolso beallitott allapotat orzi meg. ez nekem a mindennapokban sok bosszusagot okoz, es erre valo megoldast keresek, es mereszkedek ide is irni.
    esetleg van valakinek otlete? ezt a formuot is olvasgattam, de az ide linkelt dolgok sem sikerultek nekem, latom pl RoboGuru irt regebben vmelyik thinkpadra kis scriptet, nalam sajnos a sem mukodott, gondolom nem gen7-es carbonra volt szanva.

    barki otletet orommel es halaval fogadom, koszonom

Új hozzászólás Aktív témák