Új hozzászólás Aktív témák

  • slayernick66

    tag

    sziasztok,

    nekem korabban HP laptopom volt es nehez megszoknom mennyire sokminden mukodik maskepp a Thinkpadben, pl ez a billentyu hattervilagitas koncepcio is. de ezt mar elengedtem, megoldani nem tudtam, es furcsallom is, de most nem tudok vele mit kezdeni mar..

    most viszont bosszantobb es talan windowsos a problemam, vagy driver vagy BIOS.. ejjelre kikapcsolom, ugy ertem nem sleep nem hibernalas, shutdown. megis reggelre 7%-ot merul.. 100-rol 93-ra.

    valaki talalkozott ilyesmivel mar es esetleg tudja az okat? fast startup kikapcsolva mar
    neten talaltam par tippet, mint pl a lenovo vintage app beallitasai, vagy connected standby feature, az intel engine interface problema, stb, de valojaban ezeddig nem sikerult megoldast talalnom

    ha barki talalkozott ezzel akkor a tapasztalatokat meg tudna osztani?

    mas: hogy lehet az hogy hiaba van belalitva hogy ha akksin vagyok, akkor mondjuk 5 perc utan kapcoslja ki a kepernyot es 20 perc utan menjen sleepbe, megis 5 perc utan kikapcoslja akepernyot ES elmegy sleepbe? megint valami "feature" csinalja ezt hogy akksin sporoljon?

    van par ilyen dolog, pl hiab allitom ba hogy amikor megnyomom a power gombot menjen hibernalasba, szarik ram

    illetve manualisan is mindegy hogy sleepbe vagy hibernalasba teszem uazt a modot kapom, villog neha a power gomb es a kis piros pont a tetejen az i betun, es amikor megmozgatom a touchpadot akkor rogont felebred a lock screenre, azaz sleepben van sztm

    elnezest a sok kerdesert, kezdo vagyok es szeretnem rendesen hasznalni szeretni a gepet, de meg vagyok akadva

    ez az akksi merules viszont nem csak kenyelmetlenseg hanem komoly gond a munkamban

Új hozzászólás Aktív témák