Új hozzászólás Aktív témák

  • scream

    veterán

    válasz Greg Vinous #113948 üzenetére

    Szerintem korrektek voltak. Úgy mentem vissza, hogy valamilyen olyan megoldást szerettem volna találni, hogy megmaradjon nálam a P53, mert nagyon megtetszett, és a kijelzőn kívül amúgy rendben volt a gép. Kommunikációban sem volt fennakadás, először privátban itt PH!-n, majd telefonon és e-mailben is ment, mindenhol normális időn belül válaszoltak/reagáltak.

    Így megpróbálták ott helyben (megkértem, hogy ha lehet nézzen rá) megoldani a panel ferdeséget, de a ragasztó eltávolítása nélkül 1 pixelnyit sikerült feljebb hozni, így sajnos nem maradt nálam a gép.

    A panel, ami most a gépben van és valamikor/valahogy/valahol bekerült (ezt ők sem tudták megmondani, hogy hogyan volt, csak annyit, hogy ők biztos nem cserélték) a gyári helyett, viszont ez a panel is a helyettesítő termékek listáján van (FRU szerint, korábban rosszul írtam, mert képeknél tisztán látszik ez, hiába nem azonos a specifikáció teljesen a gyári panellal)

    Ha minden igaz, akkor visszaküldik és megpróbálják kicseréltetni az eredeti panelnak megfelelőre (100% sRGB, 500nit, HDR400), és ha ez megvolt és egyenes is a panel/nem lóg a káva alá, akkor esélyesen újra hozzámkerül majd.

    Összességében boldog ugyan nem vagyok a történtek miatt, de a helyzethez képest elégedetten távoztam és reménykedem, hogy sikerül elintézniük a dolgot, mert tényleg megtetszett a P53.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák