Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz zsolti75 #119040 üzenetére

    A T4x tényleg nem jó példa ide, gyenge konstrukció volt a ház, nagyon sok elhullott emiatt chipset hibával, főleg a 14"-esek.
    Mondjuk szerintem nagyon szép gépek, nem tudtam őket utálni sose. Van egy szép állapotú maxos T42-m, az egyik kedvenc TP-m.

    David Hill mondta valamelyik interjújában, hogy amikor tanakodtak a Lenovo átvételnél, hogy hogy ne dögöljön meg a brand, végül az a javaslat nyert, hogy olyan állat TP-ket kell csinálni, amiket még az IBM sem csinált volna, és abból születtek azok a modellek, amik minősége a legtöbb IBM-esen túltett.
    Persze azóta ennek a nagy része ment a kukába az Apple majmolás és olcsósítási törekvéseknek hála, de az a 3-4 generáció az átvétel után nem véletlen lett annyira jó, hogy én ezt is W500-on gépelem :DDD

    A régi klasszik IBM éra is végig volt tűzdelve fostartály gépekkel, de mindig voltak olyan sarokkő modellek, amikre tudtak brandet építeni, illetve szinte generációról generációra megpróbáltak valami újat, valami innovatív feature-t bedobni, néha működött, néha nem, de volt egy ilyen evolúciós flow, amit én nem érzek a brandben vagy 10 éve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák