Új hozzászólás Aktív témák

  • simonjoe

    őstag

    válasz zsolti75 #121075 üzenetére

    ...hát nem. :D
    Az a helyzet, h sokáig noti ellenes voltam, főleg úgy, h szervizben dolgoztam, és javítottam a szarabbnál-szarabb konzumer Amilo-kat.
    Úgy hozta a sors, h anno hozzájutottam egy kis SL300-ashoz és rögtön "szerelembe" estem. Nem lett több desktop itthon. Elindultam a ThinkPad vonalon, számomra nem is noti az aminek nincs "pöcke" :D . Volt sima T430-am, abból S-em is, nagyon sokág. Talán két évvel ezelőtt váltottam a P53-ra, abból egy basic modelt sikerült vásárolni.
    Nem esett kézre a billentyűje, nehéz volt mint a dög, egyszerűen nem tudtam belakni, megszokni. Egyéb minden másban egyik legkomolyabb volt amit ez idáig használtam. Egyszerűen nem lehett zavarba hozni, a cooler hangja ismeretlen volt annál a gépnél, de mivel nyűglődés volt vele az élet, így eladtam. Vettem egy X390-et, kicsi, minden tekineteben. (itt lapul valahol valamelyik szekrényben), majd egyik ismerősömnél kezembe került egy X1, és ha hiszed, ha nem, rögtön tudtam, h ez való nekem! Kerestem egy kevésbé öreg szériát, (így lett egy gen8) és most ezt nyúzom teljes megelégedéssel és örömmel. Szinte biztos, h ezt a vonalat viszem tovább, annak ellenére, h nem tudom mi a jó! :P

    Joe

Új hozzászólás Aktív témák