Új hozzászólás Aktív témák

  • evone

    őstag

    válasz Shadowfax #2029 üzenetére

    Este neha hasznos mondjuk, de csak akkor ha szepp mattak a billzeteden a gombjaid.

    Neked is elmondom hogy egyaltalan nem kenyerem hogy en most itt ellensegeket gyujtsek, es sajnalom ha ellenszenvet valtottam ki beloled.

    Most fogok megoldast keresni, irok egy hosszab mailt az IBM kozponti szerviznek hogy mibajom van, es hogy orulnek ha rendelnenek alkatreszt mert sajnos diak vagyok videken es nincsen penzem sem sok idom arra sajnos hogy percenkent utazzak BP-re. A gepet nelkulozni pedig nem szeretnem.

    A masik meg hogy, mikor legutoljara ott voltam, azt mondta az ablakban az ember aki eppen ott volt, hogy: ha legkozelebb BP-n jarok, dobjak elotte egy mailt es berendelik az alkatreszt amire szuksegem van, jelen esetben a gep kijeljozenek a fedele es egy processzor huto mert azota elkezdett azota is zugni, most par perce zorgott is ( ilyet meg soha nem csinalt ) de ez nem idegesit annyira. Ez aprilisban volt, jovohonapban megyek ismet BP-re. Mennyi az esely ra hogy ugyanaz az ember dolgozik még ott illetve mennyire jegyzik fel hogy milyen ( serial es tipus alapjan ) gepet vittek be mikor, hogy esetleg emlekezzenek is erre a kijelentesukre ( hogy dobjak mailt es berendelik )?

    Elore is koszonom.

    [ Szerkesztve ]

    ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Új hozzászólás Aktív témák