Új hozzászólás Aktív témák

  • bronin7

    csendes tag

    Hello mindenkinek.

    Egy kis segítség kellene egy konkrét dologgal kapcsolatosan (az ismerősöm azt mondta, hogy ebben a témában ez a topic a megfelelő, ha nem így lenne, akkor kérlek mondjátok meg hogy melyik az).

    Alaphelyzet:
    Nekem egy T60-as laptopom van (InterCore 2 Duo T2500-as (2 Ghz), 2 GigaRam, X1400 Ati Radeon VGA kártya). Az op. rendszer Windows 7 (32 bit).
    Probléma:
    Feltelepítettem a Lenovo ThinkVintage Toolbox programot, hogy tudjam ellenőrizni a gépem állapotát, s elvégeztem rajta pár tesztet...
    A "System Stress Test" lement, mindenfajta gond nélkül, de a "Quick Hardware Check"-et és a "Full System Test"-et nem tudta végigcsinálni.
    Mindkettőnél elkezdte az ellenőrzéseket és fura módon a CPU rész "Multicore testing" részénél vettem azt észre, hogy tölt a gép eszettül és kikapcsolja magát pár pillanat múlva!
    Mi lehet vajon a gond? :F

    Én arra gyanakodtam, hogy talán a CPU túl meleg (viszonlag forró lett a gép, amikor megérintettem... olyan mintha a ventillátor nem hűtene eléggé), s így megnéztem a hőmérsékletét.
    Az értékek: 1. proci 60 fok, a 2. 57 fok.
    Ezek soknak számítanak? Ennél hidegebbnek kellene lenniük még munka közben is?

    Kiegészítés:
    Azt észrevettem, hogy a gép egy kicsit zúg, s az ismerősöm azt mondta erre, hogy a ventillátor miatt. De eddig még nem okozott semmi komolyabb gondot nekem.
    Az utóbbi 1 hónapban vettem észre azt, hogy a gép melegebb a szokásosnál.
    Esetleg ez azt jelentheti, hogy a ven. rossz vagy nem hűt megfelelően?
    És emiatt már olyen gondok lehetnek, mint amilyeneket fentebb leírtam?

    Kérlek segítsetek, mert nem tudom, hogy mit tegyek hirtelen, hátha valaki találkozott már ezzel a problémával...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák