Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz audi100td #23368 üzenetére

    Ahogy beszélgettem itt több tagal privátban azt mondták hogy a T60 volt talán az utolsó gép amibe a lenovo nem nyúlt bele, vagy csak minimálisan és már az ő nevük is ott virít a gépen. Én maximálisan elégedett vagyok vele. Tényleg nem extrahalk kategória, de tpfancontroll autostart 1-es fokozat ahogy elnéztem terhelve is bőven megállja a helyét. Őszintén szólva remélem minél tovább kiszolgál és nem kell próbálnom eltolt kijelzős verziókat.
    "Ezért van ott a T61p 1920x1200-zal, de sima T61 is elérhető 1680x1050-nel, 16:10 teljesen jó, csak olyat kell választani aminek megfelelő a felbontása," Jaja, csak ezek meg nem 50k-s kategóriák:) És itt meg fentebb a 14-esről beszéltem, nekem az lenne az igazi ips kijelzővel, mert azért mobilabb mint a 15-ös. De mióta láttam erről nem fogok letenni :N 1600-as ips kijelző meg még ebayen is húzós, majd ha nagyon bejön az élet akkor fogok venni bele, de csak akkor. Feltéve ha 1általán bele lehet hegeszteni kanócok miatt. 1ébként meg bőven jó ez is. Akinek nem kell extra cpu erő vág bele egy ssd-t mint én és bőven elvan vele. Persze akinek kell sok kraft az már csak T60 felett nézelődhet...sajnos.
    Akuideje is elég korrekt a 14-esnek, 9 cellás akuval azért 4 óra felett elkaristol, 6 cellással is 3 felett ha nincs nagy terhelés, de ezeket még annyira nem nézegettem.
    Mindent összegezve nekem nagyon bejött mind2 méret. Persze tegyem hozzá mind2 mondhatni újszerű állapotban van, nem mint az első 14-es T60-am volt.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák