Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz audi100td #23609 üzenetére

    Én is ritkán, gondoltam leegyszerűsítem a dolgokat, erre mindig valami disznóságon töröm a fejem:D Valszeg nekem is desktop kell meg majd egy tablet. De thinkpad bill lesz hozzájuk:)

    Novics: A klényeg: 1024-es kijelzővel ne vegyél gépet, nem sok örömed lesz benne. Tehát ha 4:3-as gép akkor 1400x1050, vagy ha 16:10-es pl T61 akkor 1440x900 amit min. vegyél. T61-ből kerülendő az nvs140 quadro-val szerelt verzió, 2008 május előttiek defektesek. Nem biztos hogy behal, de benne van a pakliban és az +10-20k javíttatni. Arra is figyelj T60 esetében hogy milyen szenzor van benne. Van defektes az mindig pörgeti a ventit. Amelyik jól érzékel azt még halknak is lehet mondani.
    Nemsokára valszeg feldobom én is a 15-ös IPS paneles gépemet, fullos állapot, sok tartozék. A linkelt gépet nagyon lekörözi, kijelzője meg gyönyörű, szinte minden szögből látható, ezt bárki megerősíti itt:) Olyan zsanérjai vannak hogy le kell fogni a palmrestet hogy ki tudd nyitni a kijelzőt. Nem aprópénzért fog menni de nem is horror árban. Attól is függ mi kell hozzá, lesz választék.

    szerk: szacsee: Épp ez az, hogy a defektes verziók nem állnak meg 10W-nál, tehát specen kívül lettek legyártva. Hűtést meg nyilván 10W-ra tervezték, nem 15-20-ra. Ezért halhatnak be egy idő után, nyilván használattól is függ ez az idő.

    azbest: :R Röviden akkor a drágábbat érdemes venni inkább.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák