Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz sutszi #31180 üzenetére

    Ha belefér vegyél :P Ha annyira átlagos lenne T60-ért 35k, akkor T42 mennyi lenne szted? Van akinek kifejezetten 4:3 kijelzőjű gép kell, meg ugye ott van a csatik hülye elrendezése is. Ki lehet fogni jó ajánlatokat, de attól az még nem fog minden árat lenyomni. És igen sokat számít az állapot, egy lógó zsanéros, szanaszét kopott meg fényesedett, gyenge akkus gép nyilván jóval kevesebbet ér mint egy patent állapotú.
    Az a T60 már elég régóta fenn van aprón, nyilván az eredeti tag már eladta, kezdetben ips-ként hirdette. Ha valóban ips lett volna és gyári állapotú nem használt, új, 70-ért megvettem volna..mert nekem érne annyit:)
    Nézegetni kell az aprókat, mindig van jó ajánlat. Most is van fenn t60 40-ért, nem sokkal több mint 35k.

    szerk: audi100td: Jaja, ott a lényeg hogy ezeknek az ára már nem sokat fog esni. Hova essen tovább?:) tavaly jó volt az a 35k-s ár. De akku elég macera volt, ha az ember ugy-t kerülni akarja, meg zsanér csere se két perc. ahhoz képest esett valamennyit az áruk, tavaly még T42-t vettem 35-ért. Egy jó állapotú T60-ért 40k azért nem olyan nagy pénz. egy lepukkantért reális 30-35k.

    audi100td: Jah nehéz lett volna, azt hittem elírta a méretet. aztán kiderült az én egyik hirdetésemből másolta ki a leírást: ahol 15-ös ips gépet árultam:D

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák