Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Chaser #32424 üzenetére

    :)) Mindenkinek más az értékrendszere...

    Nekem a célom, hogy egy olyan gépet vegyek, ami a mostani majd 7 éves gépemet felváltja. A következő 5 évben mondjuk, a lehető legnagyobb biztonsággal (stabilitás, strapabírás stb..) ellássa a feladatát és azokat a programokat amiket használok a lehető leggyorsabban futtassa. Ehhez kell a lenovo minősége/supportja/strapabírása és vagy a legerősebb i5 vagy i7 proci és hogy ne kelljen monitort hajkurásznom az FHD kijelző.
    Az, hogy a win 20 másodperc alatt induljon el 1 perc helyett, vagy hogy egy program 5 másodperc alatt induljon 20 helyett nem egy perdöntő dolog, utána meg az ssd sebessége majdhogynem lényegtelen...hangtalan, növeli az akku időt ezek jó dolgok, de én mindezért 60-80k t sokallok, mert nekem nem lényeges (256gb os ssd 60-140k között van gyártó, sebesség, fogyasztás stb)!
    Neked a 60k a lélektani határ, nekem mindezért mondjuk a 30k. :)) Inkább kerregjen még 1-2 évet az a hdd és utána feléért veszek egy ssd-t, ami már tényleg csak annyi, mintha egy fain kocsidba nem 95 öst tankolsz, hanem V-powert :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák