Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz audi100td #33399 üzenetére

    Gondolom, hogy nem egy T60 a Probook :) Viszont még magam sem tudom mi lesz, "szerencsére" van még egy hónapom kigondolni, hogy mi legyen.
    A Pacakrd Bell, és társai kategória nem fenyeget :D Láttam elég harci sebesültet már belőlük, ezért is nyilvánvaló volt, hogy üzleti gép kell nekem. A Probook már azért csak minőségibb dolog mint a konzumerek, de azért az is a business alja. Ezért is kezdett el egyre inkább enni a fene, hogy jobbat, jobbat! :) De ha használtat veszek, akkor mindenképpen úgy akarom, hogy nagyon nagyon nagyon max 80k-ért veszek egyet, veszek hozzá SSD-t, és akkor jól megúszom egy gyors, biztonságos lapossal.
    Csak 70-et írtam, mert abból még lehet felfele alkudni :D

    Ennyiért úgy nézem, hogy már ki lehet fogni T400-at, ami úgy érzem, hogy kielégíti a perverz vágyaimat a videokari nélkül, de ezt beáldozom az SSD-re, minőségre, egyéb nyalánkságokra, na meg persze sokkal olcsóbb árra :)

    Az jár a fejemben mindig, hogy minek kell nekem az a tetű videokártya, amikor IGP-vel ezerszer jobb ajánlatok vannak. Addig-addig b*szogatom lebeszélem magam, amíg végül tényleg egy még jobb üzleti gép lesz belőle.
    Szóval egyre inkább húzok efelé, de majd még kiderül! Azért még egy-két EliteBook-ra kíváncsi vagyok, ott is lehetnek jobb ajánlatok. A Latitude-okat a Milyen notit vegyek topicban mondják annyira jónak, spyduck az EliteBook-ot nyomja ugyebár, azért körülnézek még mindenki háza táján :) Bár A Latitude-ot látom a legkisebb esélyesnek.

Új hozzászólás Aktív témák