Új hozzászólás Aktív témák

  • ielektros

    senior tag

    En akkor lepodtem meg amikor a paromnak karacsonyra vett kis Thinkpad Edge 335 (Brazos) masinan lattam futni a D3-at. Nem Beszeltunk rola, egyszer csak feltelepitette (Mac-en mar jatszotta elotte) es lattam, hogy tok jol fut. Az igaz, hogy az Brazos-os gep, valami Radeon 7340-el van, de en ezeket mar regotta nem kovettem, hogy mit tudnak.

    A sajat gepemen a proc-ban levo HD3000 is okzott mar meglepetest amikor azzal jatszottam F1 2012-t mert nem vettem eszre, hogy kikapcsolva maradt a Quadro. Bar le is vette a felbontast meg altalaban mindent kozepesre allitott, de tokeletesen jatszhato volt 30fps felett.

    Nekem a gepem egy valodi munkagep, nem jatek a celja, de termeszetesen mivel lehet, arra is hasznalom. Mondjuk eddig olyan tervezo programot meg nem talaltam ami ugy megizzasztja mint egy jatek. Inventor es tarsai soha nem csavartak a procit-vga-t 95 fokra.

    Shatterstar: Szerintem a Sandy Bridge melegedese semmilyen szempontbol nem olyan veszes mint az elodjei, vagy pl utodja az ivy bridge. Nekem egy Core2-es gep sem tunt eddig huvosebbnek.

    De azert mert jatszok neha, miert barmolom szet a gepemet? :F :Y

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák