Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz audi100td #44950 üzenetére

    1,88kg az SL300 ha nem tévedek, egy kisebb X + USB-s DVD nem hinnem, hogy nagyobb súllyal rendelkezik.

    Nem csak a súly miatt, hanem az extra hely, amit elfoglal, kábeles csatlakoztatás stb.

    Érdekes dolog ez a tolerancia, úgy tűnik ez a mai liberális világban egy eléggé egyoldalú dolog, bocs ha nem voltam elég PC. Azt is úgy bírom amikor megmondják a tolerancia őrei, hogy mit kell elfogadnom, vicces dolgok ezek.

    Szerintem én viszonylagos tisztelettel és normális hangnemben szóltam hozzád (amennyiben úgy érzed, hogy nem az, akkor elnézésedet kérem), mindössze kértem tőled valamit. Hogy ehhez hogy jön ez a kifakadásod (tekintve, hogy végig te vagy az offenzívebb kettőnk közül), valamint miért is lettem hirtelen a "tolerancia őre", negatív értelemben, illetve a politika/liberalizmus hogy is lett idekeverve... :F (Az off-ra: Bucót még abból az időből ismerem egyébként - távolról, amikor még volt némi humorérzéke is. Régen volt az már, az is igaz.)

    Emellett visszakérdeztem, hogy miért is ez a nagy DVD+HDMI fetisizmus, nem kötekedésből csak nem értettem, rajtad kívül szerintem más sem.

    Pedig mintha úgy viselkednél, hogy fáj más "DVD+HDMI fetisizmusa" (számomra már a kifejezés megválasztása is lenézést sugall), meg az, hogy az ő igényeinek pont megfelel egy "nem igazi" TP is.

    Annyit írtam le, hogy nem igazi TP az SL300, ez egy egyszerű tény, nem igen vitatható.

    Ez egy kicsit erősebb az "egyszerű ténymegállapításnál" - amúgy szeretném, ha rámutatnál arra, hogy ezelőtt hol is "szálltam" én pl. rád (igazából azután sem, csak rámutattam, hogy más szempontrendszer alapján pedig nem rossz gép az SL300, még ha nem is éri, érheti el a "normál" TP-k szintjét).

    Hol használtam ezeket a jelzőket?

    Hol idéztelek szó szerint (és miből szűrted le, hogy szó szerinti idézet)? Azért azt nehéz lenne letagadni, hogy a fentebb linkelt hozzászólásod értelme gyakorlatilag ez. Persze, a "hulladék" szó lehet, hogy szebben hangzik a "szar"-nál.

    *
    Mindegy, sajnálnám, ha ezen összevesznénk, de mintha valahogy nem akarnád a megfelelő helyén kezelnéd azt, amit és ahogy írok, személyes ügyet és sértődést csinálva az egészből. Úgyhogy konklúzióként teljesen elismerem (ahogy korábban sem tagadtam), hogy az SL300 minőségileg bőven alatta van a "normál" TP modelleknek (de alapból sem egy kategóriában indult velük). Ha meg valami olyat írtam, ami személyeskedés, illetve bántó, akkor elnézést, de azt hiszem, mivel nem is állt szándékomban átlépni ilyen határokat, azokon bőven belül maradtam.

    Chaser & Tikakukac: pontosan erről van szó szerintem is. :K

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák