Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz parkasz #45420 üzenetére

    Köszönöm. :)

    Jelen esetben nem volt sok választási lehetőségem, nyár óta kutattam itthon jó Z61p alaplapot, vagy nem volt, vagy csak brutális áron hoztak volna, ezért maradt az eBay. Még fogok egy-két napon belül, az újratelepítés után PC-Doctor tesztet futtatni, ha az rendben lefut, akkor minden oké.

    Egyedül a kijelző sárgasága zavar, viszont 99%, hogy az nikotinszennyeződés, mert nem érinti az egészet (a képernyő közepe nem érintett benne, valamint ettől függetlenül a fényerő jó, tehát nem a háttérvilágítással van gond), de azzal majd kezdek valamit. Kívülről már letisztítottam LCD tisztító spray-vel, de az nem segített sokat. Gondolom, szétszerelve állt a kijelző valamilyen szervízben (biztos, hogy volt szétszerelve, a keretéről hiányzik az egyik csavarfedő matrica) és akkor kapott dohányfüstöt. Amit tudok a gép előéletéről, az is ezt erősíti.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák