Új hozzászólás Aktív témák

  • kjuhasz

    csendes tag

    Sziasztok!

    Új laptopot készülök venni és a kiszemelt példány egy t530-as vagy egy t430-as modell. Az lenne a kérdésem, hogy akik nap mint nap használják ezen modelleket írják le hogy mi a véleményük. Igazság szerint egy R51-ről váltanék, tehát thinkpad használó vagyok és nem szívesen váltanék. Olvastam teszteket de konrét tapasztalatokat szeretnék olvasni. Megnéztem kiállítva, bár sajnos nem bekapcsolva (jó lett volna látni, hogy milyen a képe) és nem tartom annyira robosztusnak, illetve időtállónak mint a mostani R51-emet. Az érdekelne, hogy milyen a kijelzője, milyenek a zsanérok több hónap használat után, mennyire hangos a ventillátor, milyen a szigetes billentyűvel dolgozni mennyit bír az akkumulátor, a pöcökegér maradt-e olyan jó mint a régebbi modellekben, stb.

    Tudom, hogy a név kötelez és ezek a kérdések egy thinkpad esetén elvileg nem kérdések de engem nem győzött meg a kiállított darab, persze az is igaz, hogy néhány perc alatt nehéz véleményt alkotni. Főleg a billentyűzet az ami első látásra nem tetszik, ráadásul ha jól láttam, a karakterek nem festve vannak hanem ragasztva ami ebben a kategóriában igencsak gáz.

    Összefoglalva: milyenek ezek az új modellek több hónapos használat után, mennyire bírják a gyűrődést, esetleg érdemes várni az újabb modellekre?

    Előre is köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák