Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Egy csokit, vagy egy juró jutalmat feldobok paypalon már annak aki win7 ee pro (64bit?) imaget adna nekem. :R
    Szókaroztattam magam a lenovo supporttal, ez és a msatás bővítés ügyében (csinálhatom-e magam, gari marad-e), de többedik helyre forwardoltak és b*sztak válaszolni. Jujj egy think cucc (persze hogy az, azt kellett nyomni a menüben), jujj ez nem tudjuk melyik szervizben járt, hát már nem mi vagyunk az egyetlenek innentől lesz*rjuk, és így tovább és így tovább ment a körbemutogatásm levélírogatás, stb :((( .
    Gondoltam ne ncore sw boltból szerezzem már be, hanem az ee változatot rakjam fel - két hete egy fél milliós dell asztalival játszottuk el ugyanezt, a 4. vista ment fel rá, a notikhoz adott elvileg ua delles vista sem akart; sem a disztributor, sem senki nem akart pénzért sem adni egy nyavalyás dvd-t vagy imaget. Gari időben visszakapja az ember a vinyót lehetőleg os-el (ha nem egy próbaverziós rendszert raknak fel mint most a 220asomra :U ) vagy tökönszúrhatja magát, főleg gari lejárta után; vagy letölti a fellelhető összes változatot sorban (sajna már az ms forrás sem elérhető). X120ra magam szereztem be a rendszert, az sima ügy, meg nincs extra lenovo élmény sem, az igaz (tény, 20másodperccel a post után már megy az opera a nagyobbik vason, hdd-vel ráadásul.

    És plusz egy kérdés... Érdemes msatás ssd-ből gyorsat venni?
    Azon filózok hogy még egy 4g-os ram modult veszek bele, tempet is odarakom, és hagyom az ssd-t a fenébe. Viszont párom 99%ban böngészik a gépen, ölből, és mozog közben, ennyiből meg jobban díjaznám az ssd-t, időnként hozzányúlnak a vinyóhoz a böngészők ahogy látom.
    X120 pl nem elég erős ahhoz hogy különböző ssd-k ereje kijöjjön, és inteles (főként mobil) déli hidakkal nincsenek túl jó tapasztalataim sebesség tekintetében, lehet nettó pénzkidobás egy gyorsabb meghajtó. Viszonyításképp (csak vastag ssd-im vannak itthon, nem tudom belerakni) a szokásos usb-s ssd-vel (S596) tesztelek, az intelnél szokásos 24 megával megy (asztalimon a phenom az usb 2.0 elméleti maximummal írja/olvassa a meghajtót), illetve céges i3-as lattitudunkban elvileg elég gyors ssd van, gyakorlatilag nem érződik túl fürgének.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák