Új hozzászólás Aktív témák

  • btudos

    veterán

    válasz abcukistván #53976 üzenetére

    Ha a teljesítmény nem szempont, nyugodtan vedd az X200-at. Én most vettem egyet (40 000 Ft-ért :P ) apróról T430 mellé, dobtam bele egy SSD-t, és hasít. Igaz, egyelőre pont a fő profil, a hordozhatóság nem az erőssége, mert az akksija másfél óránál meghal, de majd később fejlesztek ezen is egy Pana cellás akkuval. Egyelőre itthon pihen dokkolón, asztali gépnek használom, legalább csöndben van :)

    Néztem X220-at is, de szerintem nem éri meg a minimum dupla, de a 40 k-hoz képest inkább tripla árat. Erősebb persze, de ha nem használod ki, akkor tökmindegy. Nálam a teljesítmény nem volt szempont, dolgozni úgyis itt a T430 i5-tel meg 8 GB RAM-mal, hétköznapi felhasználásban meg nem érzem komoly hátránynak azt, hogy "csak" egy P8400 pörög az X200-ban.

    Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a C2D-s gépek alulfeszelhetőek, ez a játéklehetőség a fiatalabb gépeknél nincs meg.

    ielektros: Touchpad fényesedést megoldottam azzal, hogy mellőzöm a touchpad használatát, bár így a Trackpoint gombja fényesedik durván, de az könnyebben cserélhető :)

    [ Szerkesztve ]

    Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

Új hozzászólás Aktív témák