Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Chaser #60269 üzenetére

    Az Intelnek az elmúlt néhány évben a leggusztustalanabb húzása volt ez, hogy i7-nek nevezte el néhány sima 2-magos noti prociját. :((( Az i5 is átverős, de ott tényleg bivály kétmagost kapsz, azt valahol le lehet nyelni, mégse csak i3 legyen. De az i7-nek nevezett csoda, ami 1:1-ben egy i5, amikor nyilván mindenki arra gondol, hogy hű, ez valami komoly négymagos, mert nyilván nem csak a neve i7, na az gáz. Ezzel már majdnem kétszer becsaptak engem is, pedig nem ma kezdtem.

    Jut eszembe, T410-be lehet modernebb CPU-kat tenni, mint ami gyárilag benne van (i5-540M), gondolok valami második generációs akármilyen i3-i5-re (kétmagos Sandy Bridge, ami a T420-ban is van gyárilag )? 95%-ra tippelném, hogy nem eszi meg, de foglalat pinszámra megegyezik, azért gondolkoztam el. :) Komolyat lehetne szerintem szakítani egy olyan procival az akksis üzemidőn, ennyiből érdekel a téma.
    Neten keresgélve nem nagyon találkoztam ezzel kapcsolatban semmit. :(

    (#60283) scarbantia: A T410-em egészen pontosan (szériaszám alapján ellenőrizve) bő 3 éves, nagyfelbontású (1440*900-as) és a minősíthetetlen képű Samsung panel figyel benne. :D Szóval nem a kor itt a baj. Persze, dolgozni (képekkel kapcsolatos munkákat leszámítva) tökéletes, de nem csal mosolyt az ember arcára a használata. Persze, a gépet ezzel együtt imádom, de ez a legalja panel akkor is méltatlan egy ilyen komoly gépbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák