Új hozzászólás Aktív témák

  • Robo sapiens

    tag

    válasz cellpeti #62412 üzenetére

    Nem sok dologban vagyok biztos a gepvasarlassal kapcsolatban, de hogy az uj 40-es szerias ThinkPadekbol nem veszek a TrackPoint gombjainak elhagyasa miatt, az egeszen biztos. :)

    Peet91: Melyik boltokra gondolsz? (akar privatban is elkuldheted) En a notebooksystem.hu -t es a laptopsystem.hu -t ismerem, ahol hasznalt uzleti gepeket garanciaval ertekesitenek.

    Chaser: Nem hasznalnam ki jelenleg, de ha mar gepet veszek, akkor lehet, hogy erdemes lenne hosszabb tavra tervezni. Kesobb nem tudom, hogy egy OS upgrade (akar linux eseten) mennyire problemas.

    Az a baj, hogy egy X200 ara is ugy alakul, hogy 60000 Forint + 25000 Forint SSD. Ez 85000 Forint. Ha ehhez hozzarakunk ~100 000 Forintot (ami nem keves!), akkor lehet talalni IPS-es X220 -at vagy X230 -at, ami viszont sokkal erosebb es van ra akar 1+ ev garancia. Ha AFFS kijelzot is veszek az X200 -hoz, akkor megjobban elgondolkodtato.

    Marpedig a jo kijelzo is nagyon hasznos tud lenni. Rengeteget ulok a gep elott, naponta kb. 10-12+ orakat. Szeretnem, ha nem terhelne a szememet egy nem kontrasztos kijelzo, mert mar igy is faj neha.

    Egyebkent meg arra gondoltam, hogy ha nem kapok jo aron X-et, akkor lehet, hogy erdemes lenne venni egy T420s/T430s -t. Ha kivennem belole az optikai meghajtot, akkor azzal mar majdnem X szintre hoznam le a sulyat. Csak ezekbol a T-kbol esely sincs jo kijelzoset kapni.

Új hozzászólás Aktív témák