Új hozzászólás Aktív témák

  • kistewe

    tag

    válasz Alien13 #62994 üzenetére

    Szia,
    1. ha kiszolgálod a piacot akkor megy a bolt és lehet fejlődni.
    2. Nálam is meghalt egy T61 DE ! az NVS140M gpu-s szériából ( fenn van a HA-n) ennek ellenére az integrált verziót nyugodtan merem ajánlani, másodjára is hasonlót vettem volna ha nem nőttek volna az igények és a pénz is meg volt erősebb géphez. T400 -as nem volt a kezemben de a T61 szerintem veszett jól össze van rakva, az enyémnek lötyögött a zsanérja de ezen kívül 2 évig más baja nem volt, amíg az NVS megadta magát.
    3. Azok a cégek akik programozókat foglalkoztatnak elég sok T61-es használtak anno, utána T400 most nem tudom mi van helyette.
    4. mindenképp olyat vegyél ahol a garit érvényesíteni is tudod ha kell.
    5. ezt így mondani hogy az XY gyártó egy f.s az túlzás , minden gyártónak megvan a krémje meg a túrója is használtan a TP, Elitbook vagy a Latitude lehet jó választás és ott érdemes utána olvasni a konkrét típusnak is.Én soha nem vennék X200 mert nincs rajta tapipad ( igen lehet engem kövezni ) és nekem nélkülözhetetlen, és E6220-at sem mert nincs DVD-je stb...
    6. van itt a HA-n is pár kolléga elég sok pozitívval , garival , és ha nincs meg a pénz lehet még félre is teszik neked főleg ha több darab van neki.
    7. szvsz a T61 jó választás de ha Tika azt mondja érdemesebb egy T400-ra gyűjteni akkor az úgy van...

Új hozzászólás Aktív témák