Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz soldi3r #65991 üzenetére

    Tökre értem a veteránozás lényegét, amilyen hangulata van azoknak a kocsiknak, azt nem adja vissza soha semmi, abba nőttem fel, meg 6-7 motorral, ha valaki átérzi az én vagyok, mai napig szívesen leszek agyig sáros egy motortérben. Csak a felhasználási körrel vannak a bibik.
    Kell egy második jármű mellé, amit használsz is a hétköznapokban. Én nem sok vállalkozót ismerek, sem családot aki évente 15000km-t teker le 30év+-os kocsival, de szerintem más sem, úgy, hogy a ne lenne mindig lista arról, hogy mi a nem jó megint.

    A racionális új autó orvosi szempontból lényeges. Tehát mikor te át akarod emelni a 10-20-30 kilós szerszámokat egy hátfalon ki és be naponta 4-szer, mikor már megint rohadsz az út szélén, mert valahol elszállt valami apróság vagy a hulladék utángyártott alkatrész miatt vagy csak úgy, mikor állsz a 2 kölökkel 50 fokban és ordít mindegyik, mikor időben nem érsz oda sehova és nonstop veri a stressz a fejedet, hogy na mikor kell az éjszaka közepén hazahúzni a családot vagy éppen kérni egy autót a nyaraláshoz, mert ziher, hogy valami beüt 2-300km után amellett, hogy 5 literrel eszik többet, mint egy random mai autó: na akkor a racionális lépés egy másik autó és mivel már régen elszállt az összes maradék türelempára is, nem fogsz autószerelőként sem használtat venni és keresni abban mi van megkókányolva, hanem veszel újat.
    Pénzben 1 milla bukta lett volna eddig csak a tankolás, x forint az alkatrész és egyéb. Ezt a több és jobban fizető távolabbi melók elvégzése vastagon kompenzálta, ha nem behozta. És nincs stressz. Utóbbi ami pénzben nem kifizethető juttatás.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák