Új hozzászólás Aktív témák

  • South Velen

    addikt

    Az iponnal szarakodtam kicsit (pontosobban ők). 4GB-s RAM-okat kerestem az elméletileg híresen rambarát (lol) T500-asba.

    Először megrendeltem egy példányt, ŐT, mivel itt is használta egy kollega vele megelédegéssel. Azonban a balfasz ipon a KSH verziót küldte, ami single rank.

    Írtam garifutár ügyében, elnézést kértek, eljöttek érte, eddig korrekt. Azonban jött az üzenet, hogy sem kicserélni sem javítani nem tudják. Előbbi igencsak furcsa volt, mivel a KSN verzió (amit eredetileg rendeltem) készleten volt, csak épp drágább lett 400Ft-tal (most komolyan, ezért nem küldték le, hogy ezt én fizessem meg?)

    Így úgy gondoltam megrendelek egy másik fajta ramot, amire legalább több a gari is, ami a Patriot oldala szerint dual rank, azaz jónak kell lennie. [link]. 1 hét után sikerült leküldeniük, most megkaptam. Beraktam, boot, BIOS rendben működik, de amint betölt a windows betölt, elkezd hullámozni a kép. :W

    Szerintem az van, hogy a gyártó állítása ellenére, ez is single rank, bár nem értek hozzá, csak ránézésre mondom.A ramon lévő matrica nem írja, milyen.

Új hozzászólás Aktív témák