Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Pete55555 #72696 üzenetére

    Ha nem zavar, hogy nehezen tudod beletenni az adaptert + kilóg a SATA notivinyó és nem tudod a HDD fedelet a helyére tenni, akkor nyugodtan.

    De szerintem életképesebb megoldás az optikai meghajtó helyére venni egy Ultrabay SATA vinyókeretet és abba tenni a SATA vinyót. Arról is tud boot-olni a T40-ed, csak maradjon meg a belső vinyóhelyen is valami rádugva az IDE csatlakozóra (ezzel kapcsolatban Flashcash fórumtárs itteni hozzászólásait nézd meg). Az Ultrabay hely is ugyanúgy IDE szabványt használ, az odatett SATA vinyó ugyanolyan sebességgel fog menni, mintha a vinyóhely IDE csatlakozójára dugnád.

    (A T40-nek nyilván overkill lenne, de amúgy ha rákeresel a topikban, írtam korábban olyasmiről, hogy mSATA SSD-t átalakítóval be lehet tenni. Kulcsszavak: T43 msata ssd (tabletről írok, macerás lenne linkelni, elnézést).

    Nem hiszem, hogy csak torrent mellett nagyobb lenne a noti fogyasztása 30-35W-nál.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák