Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz sutszi #76249 üzenetére

    Igen, anno egy bejegyzés miatt az volt, hogy van egy dátum ami után nem halnak le. Utána jött az, hogy van rev02 és az fasza. Hát nagyon nem volt fasza akkor sem, meg ma sem. A HP 8510W-k is ugyanúgy haltak le ilyennel mint a T61-ek. Igen volt ilyenem is, direkt a legutolsó szériákból válogattam, 4-ből tudtam 1-et elhozni, tippelj milyen matrica volt 2-n a fedlapon :B B-vel kezdődött és A-ra végződött a közepe pedig Simicska kedvenc szavának kezdőbetűje ;]

    Ami csak azért érint rosszul mert most készülök meghirdetni egy T61-et.

    Szomorú, ez van. Most akkor mit tegyek? Az eladó géped miatt és mert valaki kérdezte fogjam be az arcom és tagadjam le amit tudunk/tapasztaltam? Kérlek már.

    Tudod miért kezd már ez a "bomba" történet átmenni masszív boszorkányüldözésbe?

    Igen, mert ez akkora mocskos húzás volt az NV részéről, hogy mindegyik XPS, Studio, Mac, T61 és 8510W is javítandónak kellene lennie a mai napig. Nem azok, Mac sem azt hiszem most már.

    Mert 7-8 éves gépekről beszélünk...Bármilyen típusnál előfordulhat, hogy ilyen korban a reggeli szellőtől beadja a kulcsot és nem indul el többet... Persze a T61-nél könnyű mert van mire fogni.

    Ööö, ez ment új koruktól kezdve, nem az időtől függött. Bezzeg a reballosok mennyi Intel hibás reballt kapnak...ja nem.

    De nem mond már nekem, hogy egy 6 éves X200 nem pusztult el csak úgy...de lehetne még sorolni azokat amikor elfáradtak és távoztak az örök bitmezőkre... a hibalehetőség benne van azokba is.

    Nem mondom, én adtam el vagy 1 tucat lapot, ne szórakozz :DDD De nem tudok chip hibás gondokról x200-ban, egyikben töltőelektronika, másikban vízkár miatti akármi stb. de nem konstans GPU szopás. Nyilván a számológépemben is benne van a lehetőség, de az és a konkrétan bevallott majd mismásolt hiba között van 1 ugrás.

    Ami T61-ből problémás volt azok már kipusztultak, kivéve ha valaki nem a szekrény mélyéről ásta ki...

    Hát persze, mondotta az Úr a 2711-es moncsikra is. Aztán hál Isten gari előtt csak becsíkozott az enyém is :DDD

    Hogy most hány hirdetés lett ezzel agyonlőve fogalmam sincs, azt hittem ez nyílt titok mivel le is lett írva nem egyszer-kétszer nem csak itt. Ez van, én is 2 hónapig hirdettem a 8510W-t szívtam vele, alkudoztak, buktam rajta, kész, ha nem kenyérre kell a pénz akkor be kell tenni "a szakma ezzel jár" mappába.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák