Új hozzászólás Aktív témák

  • taltos

    senior tag

    válasz Napfénysüti #8031 üzenetére

    Engem is csak ez az egy zavar a T500-asomban, de amikor vettem, akkor sok helyen azt olvastam (talán ebben a topicban is), hogy bár a LED-es kijelző bár erősebb fényerővel rendelkezik, használatban mégsincs igazán számottevő különbség, mert csak a megvilágítás más (betekintési szögek nem javulnak jelentősen, napfényes környezetben ezzel sem használható stb.). Persze a környezettudatosságot és a fogyasztást is számba kell venni, no meg azt, hogy T500-ashoz nem volt 1680x1050-ben... :)

    evone: Szerintem ez a processzorral egybeépített általános felhasználásra szánt videó vezérlő jó ötlet, de így, hogy első széria, még hordoz pár hátrányt, amit később biztos ki fognak küszöbölni:
    - Sokszor jövünk a 25/35W -al, de ha belegondolunk, hogy korábban ez csak CPU volt, most meg CPU+GPU, akkor nem is olyan rossz. Ami mindenképpen hátrány, hogy sokkal rosszabbul lehet így hűteni, hogy egy pont van csak, ami *** meleg.
    - Most architectúrálisan nincs megoldva az OS aloli gpu switch, ami bár nem olyan fontos, de mégis csak visszalépés. Hosszú távon biztos olyanra akarják megcsinálni, mint amilyen most a T400/500, úgyhogy biztos bele lesz építve a következő generációkba.

    sheratan: Elvileg van bene rollcage felül is, csak már a v2.0! ;) Itt linkelt róla evone egyet.

    Szerk.: Hátha segít a ventillátorhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák