Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    Hát nem tudom, nekem is frucsa ez a papír dolog, főleg, hogy eddig legjobb tudomásom szerint nem ez volt. Ugyanakkor érthető annak fényében, amit tTkakukac ír.
    Mindegy, bízok inkább a jóban, aztán anyázok, ha mégis papírt kérnek. Nem mondta 100%-ra, csak annyit mondott, hogy előfordulhat, ha tőlük bekéri a központ.

    Más: emlékszem annak idején valaki itt linkelt valami kis programot, amivel lehetett machinálni a hangszórók hangerejét. Aztán lehet nem itt volt, hanem másik topicban, már nem emlékszem, évekkel ezelőtt volt. De arra emlékszem, hogy a hangban vérszegény notimon akkor valamit segített.

    Még más: ma megnéztem egy XE700 Samsung hibridet, mondván, hogy hű de lecserélem arra, mert fasz@ előlapi hangszórók vannak, meg microSD foglalat. Na most tudtam meg, hogy mennyire jó gépem van. Mintha egy iPhone 6s mellé egy kínai noname szutykot tettem volna, kb. olyan különbség volt a két gép között. Még a panel minősége, színei között is olyan eltérés volt a Helix javára, hogy majd elsírtam magam. Pedig az a Samu se rossz gép ám, de a Helix mellett...hát :N

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák