Új hozzászólás Aktív témák

  • VipeR-T

    csendes tag

    Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni egy döntésben. Kültéri, terepi munkavégzésre kerestem magamnak laptopot. Be is szereztem egy X201t és egy X220t Thinkpadet. Az egyiket megtartanám, a másiknak mennie kell. Mindegyik tablet kialakítású, használt gép.
    Az X201-es konfig: i7 L640 2.13 Ghz, 4GB RAM
    Az X220-as pedig: i5 2520M, 2.5Ghz, 4GB RAM

    További fontos körülmény, hogy a 220-as rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, illetve puszta kézzel is érinthető kijelzővel, míg az x201-es csak ceruzával érinthető. (Viszont ha jól tudom, a kizárólag ceruzával érinthető kijelző jobb láthatósággal bír kültéren)
    Állapotot illetően az x201 jobb állapotú, feszes-szoros a zsanérja, az egész gép újszerű. A 220-assal még foglalkozni kell, akksi nélkül van jelenleg, illetve a touchpad "kopórésze" is cserére szorul, mert fényesre van kopva, és a zsanér is lóg kicsit. Mivel ezen ráadásul nincs kijelző rögzítő pöcök, ez még zavaróbb.

    A jövőt illetően mindenképpen SSD-t kapna a megmaradó gép, ha jól tudom, az x220-as csak mSATA SSD-t tud fogadni, ami hátrány ugyan, viszont így megmarad a HDD háttértárnak, ami meg előny.

    A tapasztaltabbak véleményét kérdezem, melyiket lenne érdemesebb megtartani? Van esetleg olyan különbség a gépek között, ami eddig elkerülte a figyelmemet? Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák