Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz Kiki18 #89423 üzenetére

    Persze, nem titok, konkretan ettol az eladotol van (GSP mondjuk halal, Royal Mail-el ugyanannyiert fele anny ido alatt atert volna UK-bol ide Dublinba).

    En az OS nelkulit kertem, 8gb rammal ill. 160GB hdd-vel. Ugy be volt csomagolva, hogy 10percig bontogattam a retegeket, mire ott volt a melohelyen az iroasztalon a lapos meg az UK plugos tolto.

    Ubuntu kicsit docogosen de felment ra (mint kiderult elso probalt 4gb-os pendrive kehes volt, egy 32-es sandiskrol siman felment par perc alatt). Eddig fasza. Billzet melos Latitude-hoz kepest kb egalban van, kicsit megszokos, hogy az Fn van a crtl helyen, de nem lesz szerintem belole gond.

    A legerdekesebb dolog viszont, es ez mar csak akkor esett le, mikor a vinyot patricionaltam, hogy hiaba 160assal kertem, azt fizettem, egy 320-as Hita-val szallitottak.

    szerk: wifi is halistennek dual-band, gond nelkul felment az UPC-s horizon 5ghz-s wifijere.

    Akksi kellemes, csutra toltottem, majd elkezdtem ubuntuval bas*akodni, telepiteni, ezt azt, darktable, chrome install, ilyesmi, aztan leraktam, mig elvittuk gyerkoccel anyat dolgozni, most meg megint mokreolok, ismerkedek,stb..sztem olyan 1,5, max 2 ora hasznalat van benne, de meg van 30 perc az ubuntu akksikijelzoje szserint.

    Szo, ami szo, nagyon meg vagyok eddig elegedve, koszonom Piccona, jjeahh-nak es az itteni tudasbazisnak, usereknek, hogy sikerult a 420-as mellett donteni. Cegnel masodik latitude-ot nyuzom, de ez olyan masszivnak tunik azokhoz kepest, hogy szoget lehetne verni vele!

    Alig varom,hogy megjojjon az ssd, tolom ra a win-t (Ubi lehet marad dual boottal).

    Egy hulye kerdes, erre a gen2 hw-re lehet valamilyen MacOS-t mokolni?

    udv
    B

    [ Szerkesztve ]

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák