Új hozzászólás Aktív témák

  • nrbii

    tag

    Sziasztok!

    Adódott egy probléma, hátha valakinek van ötlete.

    Nemrég váltottam T61-ről T420-ra. Eddig nagyjából minden simán megy, működik minden, egyet kivéve. Van egy JBL GO Bluetooth-os hangszóróm, amit használok telefonhoz, és használtam a T61-hez is, hibátlanul üzemelt. Azonban a T420-szal olyan szinten gyenge a kapcsolat, hogy max ilyen 1 méterre lehet a hangszóró, és még akkor is néha beszaggat a hang. Ha 1 métertől távolabb viszem, elmegy a hang.

    Ez így használhatatlan. Már minden beállítást kipróbáltam (Windows 7, gyári Lenovo-s driverek telepítve szépen, tudom vezérelni az Fn+F5-tel is), semmi eredmény. Létezne, hogy a T420-ban ennyire gyatra a Bluetooth-rádió? Kipróbáltam most, összekapcsoltam az őskövület T61-gyel, elindítottam egy zenét, és kb. 8 méterre, a másik szobában is akadásmentesen, tisztán szól. Telefonnal ugyanez. Nem tudom olyan távolra vinni a lakáson belül, hogy megakadjon. A T420-szal meg egyszerűen a használhatatlan kategóriába sorolható a működése.

    Mit lehetne tenni? Rákerestem itt a topikban a bluetooth kifejezésre, végignézegettem a kb. 4-500 találatot, de a hibák többsége arról szólt, hogy bizonyos oprendszereken nehéz működésre bírni a Bluetooth-ot, esetleg nem világít a visszajelző LED-je, de ilyen problémát nem nagyon írt senki.

    Tanácstalan vagyok.

    Köszönöm szépen a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák