Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz fekeandras #10003 üzenetére

    Hát..Mikor 94-ben vettem egy 30Cm-es kitet, 36k-ért..(Vdh First szén hibrid) nem volt boldog az akkori feleségem. :DDD
    Jó anyag nagyon :K .Etalon.
    (#10004) Gyuri27 : Én azt hittem december 23 óta (akkor léptem haza Szhelyről), hogy végeztünk 1mással. Nem tudtam, hogy nem!!! (Komoly) Utána meg elkalandoztam, hol ide-hol oda. Miért ne mondtam volna el? Én új világot építgettem, Ő meg a közöset,de úgy , hogy nem szólt. Néma gyereknek..-Igaz, Ő azt mondta, hogy jellemző, mert fordított esetben neki mással eszébe se jutna (s nem is jutott), én meg hamar túltettem magam..Nem értem én a nőket! Ha akar valamit az a min., hogy tudatja, nem?

    Krammerka: 12éve a kx670-es kazettás deckkért is majd ennyit perkáltam, s akkor az kicsit többet ért. Arról nem is beszélve, hogy ha hifit veszel akkor az összérték felét kb a hangfalak és a kábelek teszik ki. VdHull összekötők, ezüst hangfalkábelek meg egy pár hangfal,kb 150k, meg hozzá egy 100k-s erősítő meg egy 50k-s CD lejátszó. Állványok (2db)külön a cd-nek és külön az erölködőnek is, egy plusz vagyon (M.Sound asztalka 2x40k)..kb ez az egészséges arány. Olyen ez mint a pc..Voltr, hogy mindenem ráment :O .

    Rögtön box az RTL-en, szeretem:)

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák