Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz hackeeeee #17084 üzenetére

    Ok, de akkor.. Mi a fenének venne az átlag user i7-et is? Akkor q9300 és ok, az meg van olcsóért. i7 meg majd ha olcsó lesz, meg..meg a fanatikusoknak. (nem kulerr, Ő zsidó, én kenyeret nem tudok annyiért venni amennyiért Ő i7-et..) :DDD

    (#17085) Gyuri27: Ha én a 2xxx-et használom 2-3 évig,(ma is jó még sok mindenre egy 2180@3-3,2GHz), utána meg egy quad, minek kéne új felfogató?

    Úgy vártalak, ez már szerelem:)
    Ja!!! Ma..még TRUE sehopl (engusz ma szerzett),ezért barkácsoltam a himuro-t. Ha a libusom hozza a f.gépet majd csinálok képeket. Tök jól megoldottam szerintem, örülök:)

    Látod.. Nem vok telhetetlen. Tudom mi az ok és akkor stop. nem is tudom mióta volt, hogy eddig meglegyen a proci, s még van sok sok itt letöltendő napja. Addig meg 1848-as lesz az űberbrutal foglalat is, s megint vehetek majd egy 2-3 évre szóló (és addig jónak is számító) procit.

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák