Új hozzászólás Aktív témák

  • F34R

    nagyúr

    válasz Gyuri27 #45767 üzenetére

    majd akkor hasznalok ekezeteket ha veszel nekem egy magyar billentyuzetet.

    persze Opteron 6128 , ati firepro v5800

    Kernel es eszkoz forgatasra.

    akkor is gpu-t hasznal csak epp igp neven : integrated graphic processors.

    Konkretan mi van ugy megirva ? opencl-t tud hasznalni mas gpu is nem csak amd, mantle-t meg persze hogy csak ok, es raadasul csak is GCN azokbol is csak a felso kategorias kartyak kamatoztatnak valamit. Es rohej hogy probaljak eladni a Kaverit + 45% beharangozassal melette meg ott virit a r9 290x. Egy jateknal tudod hasznalni, az erosebb cpu-knal semmit sem er mert azok maximalisan kihajtjak ezt a kartyat. Ugye azt is tudod hogy visszaveszi az orajelet a driver hogy a Mantle-t be lehessen kapcsolni. En nem is csodalkozok ha blue screen of death , random errort kap mindenki, mert az mese habbal hogy fele annyi orajelen akar 45% teljesitmeny javulas legyen.
    Az egy dolog hogy NV adott penzt hogy egyes jatekokban (pl borderlands/borderlands 2 a physix miatt szebbek voltak es olyan effektek voltak engedelyzve ami AMD-n nem) Ez nem jelentett teljesitmeny romlast sot a sajat kartyaikon is kevesebb fsp-el mentek cserebe csilli-villi volt minden. Ott is rosszabul teljesitettek pedig nem voltak hatranyban, sot azt mondtak a GCN megelozte a korat, modern felepitesu kartya es van benne potencial hogy kiusse a zoldeket. En meg toled nem halottam olyat hogy AMD-n kivul mast is vedtel volna. En egyiket sem vedem mert Intelnek is van egy alattomos uzletpoitikaja ( mint ahogy minden cegnek)
    650 vagy 7790 nem kerdeses hogy en is utobbit vennem mert erosebb. A driver temara meg jo hogy annyira szajkozod mert legacy drivereket mindig jobbra csinaljak mint az aktualis whql-t mar a 5xxx szeria is regen bekerult oda.

Új hozzászólás Aktív témák