Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz fekeandras #5027 üzenetére

    Engem sem vonz(hiába is tenné)a fullos cucc.Szarból várat ..az szép feladat.Ha a fiam nem lenne..a procihűtő árábol meglenne a gép.
    Fogalmam sincs mennyire húzták..Én már a DX 40-est is villámként éltem meg.(vagy már akkor érzékeny voltam..)

    Villanyszerelőnek?Nem fázisceruzát akartál írni?
    Lassan már a műanyag vonalzó is agyoncsap..a "szentjánosbogarak"meg veszélyes ragadozók a számomra.

    amúgy ..fura,de akkoriban tök jó volt.2db wd caviar 80megás hdd volt a gépemben,256kb-os trident vga és tudtam játszani.Ramra nem emlékszem már de volt vagy 2mega(486-os gépembe már 4megás trio asszem,de lehet h már keverem..

    -hál'Istennek nem ismeri fel most a winrart..-lehet,h jobban járok ha rátolok egy vistat(az megy fel a leggyorsabban)s úgy írom ki Krisztiánnak a vackait.

    -lehet megyek,aluszok ,s reggel megcsinálom..-A baj az,h mire hazaér a suliból..szuper vista,carlosa(az is megadta magát-igaz..tettem róla-,meg egy biztonsági vmi kell,hogy legyen rajta,adatai kimentve,mert ha unatkozik..húúú,nagyon rossz tud lenni.Közben még lehet,h jön a proci(remélem),dolgom is lenne,és 1/2 2kor indulni kellene Miskolcra..
    -lehet,addigra fel se ébredek.

    ha nem vszolnék-joccakát!-
    MOD:Ha jól megy majd a proci,elcserélem a patriotokat 1150-es reaperekre..Már szóltam ez ügyben.Jó gép lesz,ha ki nem nyírom addig a hdd-met.Sajnálnám,nem melegedős.

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák