Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    Na..végére értem.
    1:Balázs!!!:Örülök,h 1re többet vagy!(Jó hely,meglátsd) :K Amúgy tod,h nekünk nem rég volt "évfordulónk?"Levelezésünk terjedelme veri a bibliát! :DDD -s most se nem tom,h mit ettél!!!!!!

    chaser: Az ügynökös hsz-ed rendhagyó lesz! :C
    Kalandor: Látod,így szeressük a modikat,házigazdákat.Így kellene.Nem csak ha baj van gyünni-gyünni.. ;) FN: Öcsém..néha nem értelek!Sokszor olyan kis kimért vagy,miért?Ha nem tudnám,h más is tudsz lenni.Tom,h nem vok normális,de ezt Te is tudod,s annyira ismersz ,h ha szarul is fogalmazok ,értsd..Viszont,ha én Te lennék,nem idézgetnék.(én mai napig nem olvastam bele a szentírásba,s sztem más se csak akkor ha vita van.)Tom nem illő duma,de kb ezt tenném:
    "Basszátok meg!Megint nem volt ok a társalgás.Tököm kivan,h megint itt kell lennem mert stb...Ne szívassatok már,lelép miattatok a bnőm,mert nem vele foglalkozom,s baszhatom."
    ;)

    Egy apró észrevétel..:Sztem az is gáz,h a modi "nem ember".Itt pl többé kevésbé mindenki tud elég sok mindent a másikról,de a modikról?Jön egy avartar aki nem kedves,névtelen stb..-Pl ha tudnák,h Ő is lepisálta már részegen a kezét..mennyivel jobb lenne.Nemtom jól fogalmaztam-e,(nikotinelvonási tüneteim vannak)Maga a modi személytelen,ez a baj.S ha emberi,fórumozó mivoltában is jelenlenne néha..más lenne. :K

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák