Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz rob83 #10017 üzenetére

    Egy nagytakarítás szerintem is ráférne az oldalra. Ez elsősorban a hirdetésekre igaz természetesen (tudom, jön az új HA, de akkor is). Szerintem meg kellene lépni egy olyat, mint a nagyobb adatbázisok szoktak (például mi is), hogy egyszerűen az egy hónapnál hosszabb ideje inaktív hirdetések (se új hsz., se up, se edit) mehetnek a kukába. Akinek esetleg fontos, az majd visszarakja, bár egy hónap tétlenség után ezt erősen kétlem. :N És ez mehetne automatikusan is, még komoly emberi erőforrást sem igényelne.

    Nagyon hasznos lenne egy olyan funkció is, hogy aki több, mint két hete nem hajlandó privátra válaszolni azt jelenthessem. Ha a "központi megkeresésre" sem reagál akkor pedig törölni. Rengeteg (értsd legalább 50 ilyen) felhasználóval találkoztam az elmúlt egy hónapban, aki egyszerűen semmire, akár 10 privátra sem reagál (kétlem, hogy a 50-ből egy sem tudott volna gépközelben lenni), mondjuk nem mind saját tapasztalat, de a közvetlen közelemből is többen jelezték ezt. Nagyon dühítő.

    Szerintem ezekből a dolgokból nem kell lelki problémát csinálni. Nálunk is így működik kb. 4 hónapja, eddig 4, azaz négy "panasz" érkezett be, hogy "ezt most miért...", őket szépen visszaállítottuk, viszont cserébe megszabadultunk kb. 600 "felesleges" felhasználótól. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák