Új hozzászólás Aktív témák

  • cbm1974

    tag

    Teljesen igazat adok Nikolaij-nak, aki még 2007-ben írt arról, mért csak a hozzászólások számíthatnak a rangok megítélésében és lehangolóan vélekedtek róla, mintegy elutasították kérelmét.
    Ott azt írták, ide lehet firkálni, mert a dolog bár rég volt, úgy érzem a lényeg még mindig nem változott.
    Én is bő 2éve regeltem, több száz adás-vétel van a hátam mögött, mégis újonc vagyok és e rendszer szerint valszeg az is maradok. Ez igazságtalan, mert a sok variáló, csaló miatt az újoncok megvannak bélyegezve. Én is szívesebben üzletelek "rangos" emberrel, de mért csak a hozzászólások számítanak? Ugyanakkor olyat is ismerek az oldalról, aki kvázi tag, mégse érdekelte sose, és nem nagyon voltak hozzászólásai sem. Számos példát ismerünk arra is, h. egy magas ranggal rendelkező tag csapott be mást és ki is zárták...velem is szúrt már ki ilyen tag, bár anyagi kár akkor nem ért.
    Talán komolyan át kellene gondolni mi alapján döntik el a rangokat..talán nem-e a megbízhatóságnak kellene az 1. helyen szerepelnie, aztán csak a többinek. Lehet azért sejteni a "priuszokból" is, ki tevékenykedik komolyan és ki csak szórakozik!
    Speciel nem is érdekelne a státuszom, ha nem nyomna akkora súlyt a latba az adás-vételek tekintetében.
    Véleményem szerint a ph mindenkié, nemcsak azoké, akik egyfolytában hsz-elnek...

    1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!

Új hozzászólás Aktív témák