Új hozzászólás Aktív témák

  • hejesírásó

    senior tag

    válasz hejesírásó #7208 üzenetére

    na most leírom mádzsárul mert korábban nem aratott sikert. kaptam olyan privátokat (jogosan) h 4dik elolvasás után sem lehet érteni.

    Adva vannak olyan hírdetések amik kérdésesek. Ezen hírdetéseket ha vki jelenti, gyakran ha az 1ik modi dolgozik törli, ha egy másik akkor meghagyja, de figyelmeztet, ha meg egy harmadik akkor szerinte meg belefér. Ennek az az oka, hogy a szabályainkat elég sok féle képpen lehet értelmezni, és nincsenek KONKRÉTAN példa értékü esetekkel alátámasztva a szabályok. Ha úgy tetszik nincsen értelmező kézikönyv a szabályzatokhoz.

    pl.: ilyen határeset hjrdetések lehetnek pl.:
    -a konzol flesselés mint szolgáltatás vs flesselt konzol eladás

    Ez duplán rossz!
    1, annak aki jelenti a kérdéses hírdetéseket rossz, mert linkel 10 vmit amiből hol 2-t linkelt fölöslegesen, hol 4-et. Mert gyakran úgy van vele a linkelő emberke, hogy nem tudja, h a modik hogy döntenek, tuti ami tuti belinkeli.

    2, a modiknak se jó ez, mert így 10 linkelt apróbol mondjuk 3-at fölöslegesen kell megnyitnia, hisz nem törli, mert szte még belefér.

    Ezért JAVASLOM, hogy legyen egy példákkal megtüzdelt lista a apró mod ker topic 1hsz-ben. Ami tartalmaz néhány tipikus esetet. Ami kézzel fogható, egyértelmü útmutatást ad a linkelgetős embereknek.

    Miért jó ez?

    Gyorsabban tudnak dolgozni a linkelgető emberek.
    Kevesebb dolga lesz a modiknak

    Nem plusz munkát akarok ezzel az ötlettel a modiknak csinálni. Sztem néhányan összeállva (akik szeretnek hülyeségeket linkelgetni) ezt a listát össze lehetne bogarászni.

    A modiknak utána azt már csak véleményezni kéne, majd az 1-es hsz-be beilleszteni.

    Ha vkinek kérdése van, megtalál.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák